• جمعه, 31 حمل 1403
    خبرگزاری افغان ایرکا

چگونه دانشگاه اسلامی از کابل به ننگرهار رفت

چگونه دانشگاه اسلامی از کابل به ننگرهار رفت

 زاخیلوال، مسلمیار، یون، آی اس آی و تعدادی زیادی از حلقه مافیایی نزد رییس جمهور رفتند و دوباره بالای او قبولاندند که برای بار سوم مکان را از کابل به ننگرهار تغییر دهد و دزدان موفق گردیدند تا این پروژه را تخریب نمایند.

این دانشگاه چگونه توسط ISI و باند مافیایی دزدان درون حکومتی مانند زاخیلوال و مسلمیار با پشتوانه خادیست ها مانند اتمر و اتمر زاده ها چگونه از کابل به شکل خیانت گونه به ننگرهار انتقال یافت.

نشست سران حکومتی شهر قاهره در سال 2009 بنابر پیشنهاد دولت افغانستان اعلام داشت که دانشگاه بین المللی اسلامی، که قابل قبول برای اهل تسنن و اهل تشیع بشکل یکسان و نیز برای مسلمانان کشورهای اسیایی میانه قابل دسترسی باشد باید در پایتخت افغانستان شهر کابل تاسیس گردد.

علت ایجاد این دانشگاه این بود که مردم افغانستان دانشگاه عربستان سعودی را بنابر نشر وهابیت قابل قبول نمیدانند ولی در قالب سازمان همکاری اسلامی که شامل 57 کشوراسلامی اعم کشورهای اهل تسنن و تشیوع است باید منحیث یک رمز وحدت مسلمین در آسیایی میانه و کشورهای حوزه افغانستان و ایران تاسیس گردد تا غیر از اهل تسنن اهل تشیوع نیز از این دانشگاه بهر برداری کرده بتوانند.

در سال 2013 در پایتخت بورکینا فاسو سند این طرح این دانشگاه از طریق اجلاس وزرای خارجه کشورها اسلامی مورد تایید قرار گرفت که این تآیید در حقیقت پروسه عملی سازی و نیز تعیین بودجه انرا مشخص نمود بخاطریکه باید تمامی کشورهای اسلامی در ایجاد این دانشگاه رای مثبت و نیز هر کشور نظر به سهمیه خود پول پراخت نمایند.

کشور پاکستان بخصوص شبکه استخباراتی ISI که در مقر سازمان همکاری اسلامی OIC حضور پٌررنگی داشت در ابتدا مخالف ایجاد و تاسیس این دانشگاه بودند زیرا تاسیس این دانشگاه برای حیثیت اسلامی افغانستان و نیز روابط فرهنگی وسیاسی افغانستان با مجموع کشورهای اسلامی جهان تاثیر بسیار بزرگی داشت در حالیکه کشورپاکستان از طریق طالبان مزدور کوشش میکرد که دولت افغانستان را ضعیف و غیر اسلامی معرفی نماید و از طرف دیگر این پولها نه باید به افغانستان پرداخته شود.

طرح این دانشگاه با تعیین بودجه آن بخاطر تطبیق به وزارت مالیه مواصلت نمود و آقای زاخیلوال بهترین گزینه برای تخریب این پروسه بود که از یکطرف تلاشهای ISI را عملی سازد و از طرف دیگر پولهای گزاف که بخاطر ساخت ساز این دانشگاه به افغانستان پرداخت میگردد حیف میل گردد.
آقای زاخیلوال ظرفیت بالای که در سبک جاسوسی و اختلاس بودجه های میلیونی دولت داشت زمانیکه پیشنهاد منظوری این طرح را به ریس جمهور کرزی ارایه نمود کابل را حذف و نام ننگرهار را جانشین آن کرد.

انجنیر عبدالرحیم سفیر افغانستان در سازمان همکاری اسلامی با این طرح مخالفت و انرا خیانت ملی قملداد کرد و به حکومت افغانستان و بخصوص به وزارت تحصیلات عالی ابلاغ کرد که تغییر مکان از کابل به ننگرهار از نظر حیثیتی صدمه بزرگی را برای افغانستان وارد می سازد. پایتخت موقف و جایگاه بالاتر از یک ولایت داشته میباشد و همچنان ولایت ننگرهار از نظر امنیت فرهنگی و ثقافتی با پاکستان نزدیک میباشد و امکان میرود که تیوریهای ترویست پروری و نفاق های قومی از طریق ای ایس ای در این دانشگاه نفوذ پیداکند.

ولایت ننگرهار از نظر فرهنگی و سیاسی ظرفیت پیشبرد و موفقیت یک دانشگاه بین المللی را که از 57 کشوراسلامی در ان شاگردان اعم خانمها و اقایان حضور داشته باشد ندارد.
ولایت ننگرهار حتی شرایط پذیرش شاگردان ولایت های هرات، بامیان، مزار و دیگرولایت های افغانستان را ندارد.
کشورهای اسلامی چگونه دختر و یا پسر کشورهای شان را در این ولایت برای تحصیلات بفرستند؟

تناقض بزرگ دیگری که این تبدیلی داشت این بود که، مقامان سازمان همکاری اسلامی که غرض بررسی، مدیریت و تطبیق این پروژه به افغانستان سفر میکنند توانایی دوبار سفر را ندارند که یکبار به کابل و بار دیگر به ولایت ننگرهار سفر نمایند و مهمتر از همه که ولایت ننگرهار یک ولایت پشتون نشین مربوط یک فرهنگ خاص است ولی کابل امکانات پذیرش همه زبان ها و فرهنگ ها را دارد و همچنان همه اقوام افغانستان و شاگردان بین المللی قادر خواهند بود که از این دانشگاه بهره داری نمایند و تمامی اقوام، احزاب، جریانات، مذاهب و طیف های مختلف کشور در موجودیت دانشگاه اسلامی بین المللی در کابل اتفاق نظر دارند ولی اگر سروی صورت گیرد غیر از مردم ننگرهار هیچ کسی راضی نیست که دستاورد بزرگ تاریخی را که برای افغانستان سرنوشت ساز است توسط توطئه های استخباراتی ای اس ای و اختلاس حلقات مافیایی مشرقی نابود گردد.

حلقات مافیایی برضد انجنیر رحیم از طریق تبلیغات زهراگین به شخصیت وی صدمه وارد کردند و سفیر افغانستان سیداحمد عمرخیل که سفیر افغانستان در ریاض بود نیز از طرز دید انجنیر رحیم حمایت کرد و اقای کرزی را متوجه اشتباهش کرد که گویا زاخیلوال وی را فریب داده به عوض کابل ننگرهار را بالایش امضا نموده است.

انجنیر رحیم به کشور ترکیه و به عضو اقای ولی نعیمی که باشند قندهار بو پی برد که در عقب تغیر مکان دانشگاه از کابل به ننگرهار دست مافیایی گروپ زاخیلوال و نیز ISI قرار دارد فورا دست بکار شد و طی چندین نامه ریاست جمهوری و کابینه را متقاعد ساخت تا مکان اصلی باید شهر باشد زیرا مقامات OIC نیز به کابل توافق داشتند نه به کابل ولی از نظر اینکه موضوع داخلی افغانستان بود رسما موقف نمیگرفتند.

ریس جمهور که خود شخص اکادمیک است فورا اهمیت موضوع را درک کرد و طی یک نامه رسما هدایت داد که دانشگاه باید در کابل تاسیس گردد.
زاخیلوال، مسلمیار، یون آی اس آی و تعدادی زیادی از حلقه مافیایی و متعصب مشرقی نزد رییس جمهور رفتند و دوباره بالای او قبولاندند که برای بار سوم مکان را از کابل به ننگرهار تغییر دهد و ای اس ای، اختلاسگران و دزدان بالاخره موفق گردیدند تا این پروژه را تخریب نمایند.

آقای زاخیلوال تعدادی از افراد شبکه جاسوسی ISI را منحیث مشاور امور مالی در وزارت مالیه گماشته بود و همچنان تعدادی زیادی از افراد کلیدی وزارت مالیه را که از ولایت ننگرهار بود و وابسته به شبکه جاسوسی ISI بودند در وزارت مالیه باخود داشت.
وزارت مالیه یگانه وزارت بود که هشتاد درصد کارمندان آن پشتون های سمت مشرقی بود و اکثریت اینها وابستگی به پاکستان داشتند و علت بزرگی که زاخیلوال و اکلیل حکیمی قادر به اختلاس صدها میلیون دالر شد همین بود.

زاخیلوال دو نفر ننگرهاری بنام های سیف الله عابد و درانی را نیز در بانک اسلامی که مقر اصلی ان در شهر جده و شاخه از سازمان همکاری اسلامی OIC میباشد منیحث کارمند دایمی در آن نمایندگی از طرف افغانستان معرفی و تعیین نموده است.
این دو آقایان فارغین دانشگاه اسلامی اسلام آباد و شاگردان وفادار زاخیلوال میباشد و در عین وقت یکتن اینها مسوول پروژه های کمک گیری پاکستان در ان بانک میباشد یعنی پاکستانی ها به صدها میلیون دالر از کشورهای عضو آن سازمان و از طریق شاگرد زاخیلوال حاصل میکند.
این شاگران زاخیلوال لادوسپیگر تبلیغاتی آقای زاخیلوال و نیز منبع تبلیغاتی قومی و سمتی در آن سازمان میباشد که این تبلیغات اینها به نفع ISI میباشد.

نتیجه گیری:
این دانشگاه به موفقیت نمیرسد زیرا پول های ان توسط گروپ مافیایی زاخیلوال و مسلمیار و اتمر دزدی میگردد و ISI به هدف خود میرسد. زمانیکه پول ها دزدی شد و مانند داکتر ناکامورا و آقای ایتو دو جاپانی که در این ولایت توسط مافیا کشته شد یکبار دیگر افراد OIC سازمان همکاری اسلامی را بقتل میرسانند و OIC علی الفور بشکل دایمی این پروژه را بسته و پاکستان درنظر دارد که این دانشگاه را در شهر کراچی تاسیس نماید.

بااحترام
گل میرزا اسماعیل

  پربازدید ترین