خبرگزاری افغان ایرکاIRCA News Agency
فارسیEnglishپښتو
فارسیEnglishپښتو
  • صفحه اصلی
  • دسته‌بندی اخبار
  • آرشیو اخبار
  • چندرسانه‌ای
  • تصاویر
  • ویژه مهاجرین
  • صفحه اصلی
  • دسته‌بندی اخبار
  • آرشیو اخبار
  • چندرسانه‌ای
  • تصاویر
خبرگزاری افغان ایرکا
خبرگزاری افغان ایرکاAfghan IRCA News Agency
تاریخ انتشار: 1400/05/14 12:4کد خبر: 86243

طالبان یک شاعر و تاریخ نویس را در ارزگان کُشتند

طالبان یک شاعر و تاریخ نویس را در ارزگان کُشتند - خبرگزاری افغان ایرکا

مقام های محلی در ولایت ارزگان تأیید می کنند که جنگ جویان گروه طالبان عبدالله عاطفی، شاعر و تاریخ نویس را در ولسوالی چوره ی این ولایت کُشته اند.

زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه

مقام‌های محلی در ولایت ارزگان تأیید می‌کنند که جنگ‌جویان گروه طالبان عبدالله عاطفی، شاعر و تاریخ‌نویس را در ولسوالی چوره‌ی این ولایت کُشته‌اند.

محمدعمر شیرزاد، والی ارزگان گفته است که طالبان عبدالله عاطفی را شب گذشته (چهارشنبه، 13 اسد) در روستای «غونچک» ولسوالی چوره کشته‌اند.

به گفته‌ی آقای شیرزاد، جنگ‌جویان این گروه ابتدا این شاعر و تاریخ‌نویس را از خانه‌اش بیرون و سپس با «شکنجه» به قتل رسانده‌اند.

او افزود که طالبان در بیشتر مناطق تحت تصرف‌شان در ارزگان غیرنظامیان را آزار و اذیت و در مواردی هم شکنجه می‌کنند. والی ارزگان همچنین گفت که بر زنان هم در بخش‌هایی از این ولایت این گروه، محدودیت وضع کرده است.

گروه طالبان هنوز در این موارد چیزی نگفته است.

ولایت ارزگان در جنوب کشور از ولایت‌های ناامن است که جنگ‌جویان گروه طالبان در بیشتر نقاط این ولایت حضور و فعالیت گسترده دارند. ولسوالی چوره در تاریخ 1 سرطان به دست طالبان سقوط کرد.

  • منبع: خبرگزاری افغان ایرکا
  • لینک کوتاه
گفت‌وگو با مخاطبان

دیدگاه شما درباره این خبر چیست؟

دیدگاه خود را محترمانه و روشن با دیگران به اشتراک بگذارید.

نظرات مخاطبان

0 دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده؛ شما آغازکننده گفت‌وگو باشید.

پربازدیدترین‌ها

گزارش

زبان:
فارسیEnglishپښتو
  • تلگرام
  • یوتیوب
  • اینستاگرام
  • فیسبوک
  • ایکس
  • آپارات

© 2005–2026 تمامی حقوق برای خبرگزاری افغان ایرکا محفوظ است.