• جمعه, 31 حمل 1403
    خبرگزاری افغان ایرکا

سازمان بهداشت جهانی: تاثیرات ویروس کرونا برای دهه ها ادامه خواهد داشت

سازمان بهداشت جهانی: تاثیرات ویروس کرونا برای دهه ها ادامه خواهد داشت

سازمان بهداشت جهانی در بیانیه‌ای نسبت به طولانی شدن مدت شیوع ویروس کرونا ابراز نگرانی کرده و گفته است که تاثیرات این ویروس تا دهه‎ها ادامه خواهد داشت.
 
در بیانیه‌ای که این سازمان روز شنبه 11 اسد صادر کرده، به “دوام طولانی مدت ویروس کرونا” و “اهمیت تلاش های پایدار در سطح جامعه ، کشوری ، منطقه ای و جهانی” اشاره شده است.
 
تودروس، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در سخنان افتتاحیه خود در روز جمعه به کمیته اضطراری سازمان بهداشت جهانی گفت: “ویروس کرونا یک بحران صحی است که یک بار در قرن اتفاق میافتد. اثرات آن در دهه های بعدی احساس خواهد شد."
 
او افزود: “بسیاری از کشورها که معتقد بودند از بدترین وضعیت گذشته اند ، اکنون درگیر شیوع جدید این ویروس هستند. برخی که در اولین هفته‌ها کمتر تحت تأثیر قرار گرفتند، اکنون شاهد افزایش تعداد موارد و مرگ و میر هستند و برخی که شیوع زیادی داشتند، آنها را تحت کنترل خود قرار داده است."
 
کمیته اضطراری سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است که هنوز پایانی برای بحران ویروس کرونا در دید نیست– ویروس که تاکنون بیش از 17 میلیون نفر را آلوده و بیش از 650000 نفر را کشته است.
 
پس از چهارمین جلسه اضطراری در کمیته اضطراری تشکیل شده توسط مدیر کل سازمان بهداشت جهانی به اتفاق آرا توافق شد که شیوع ویروس کرونا هنوز یک نگرانی صحی در سطح بین الملل است.
 
کمیته اضطرار پیشنهادات مختلفی را هم به WHO و هم برای کشورهای عضو ارائه داده است.
 
این کمیته به سازمان بهداشت جهانی توصیه کرد که همچنان به بهینه سازی سازمانها و شرکای چند جانبه جهانی و منطقه ای برای آمادگی و مبارزه با ویروس کرونا ادامه دهد و از کشورهای عضو در حفظ خدمات درمانی حمایت کند و در عین حال تسریع در تحقیقات و دسترسی نهایی به تشخیص ، درمان و واکسین ها نیز داشته باشد.
 
این سازمان به کشورها توصیه کرد که از کمکهای مالی به تلاشهای تحقیقاتی پشتیبانی کنند.
 
این کمیته همچنین به کشورها توصیه کرده است که سیاستهای بهداشت عمومی را برای شناسایی موارد ابتلا و بهبود ردیابی سریع تماس ، بهبود بخشند از جمله در مناطق کم منبع ، آسیب پذیر یا پرخطر.
 
کمیته اضطرار همچنان به کشورها توصیه نموده است تا اقدامات متناسب و توصیه هایی در مورد سفر را بر اساس ارزیابی ریسک انجام دهند و مرتباً این اقدامات را بررسی کنند.

  پربازدید ترین