به دنبال حادثه واژگونی اتوبوس زائران پاکستانی در دهشیر ولسوالی تفت ولایت یزد ایران تاکنون جان باختن 28 زائر و مصدومیت 23 نفر تایید شده است.

بنا بر اعلام اورژانس یزد این حادثه در اثر واژگونی و آتش سوزی اتوبوس زائران پاکستانی در ساعت 21:54 روز 30 اسد در روبروی پاسگاه دهشیر ولسوالی تفت اتفاق افتاده که بلافاصله 9 کد امدادی آمبولانس اورژانس و چهار کد هلال احمر از ولایت یزد به منطقه اعزام شده است.

این اتوبوس که از مرزهای شرقی ایران در سیستان و بلوچستان به سمت مرز چذابه خوزستان در حرکت بوده، تعداد 53 نفر سرنشین داشته است.

با توجه به تعداد بالای سرنشینان، تاکنون تعداد 28 نفر فوتی و 23 نفر مصدوم در این حادثه تایید شده است.

بیمارستان‌های خاتم الانبیاء ابرکوه، شهید بهشتی تفت و بیمارستان شهید رهنمون یزد جهت پذیرش مصدومان به حالت آماده باش درآمده‌اند.

با توجه به ماموریت اتوبوس آمبولانس یزد در مراسم اربعین، اتوامبولانسی از ولایت فارس جهت امدادرسانی به مصدومان حادثه اعزام شده است.

نقص فنی در سیستم ترمز، ناآشنایی راننده با مسیر و فرسودگی خودرو به عنوان دلایل این حادثه اعلام شده است.