رجوع
بازداشت پسر گیلانی پس از برکناری پدر/ فساد مالی دلیل اصلی دستگیری
بازداشت پسر گیلانی پس از برکناری پدر/ فساد مالی دلیل اصلی دستگیری
تاريخ النشر: 1391/06/24 13:16رمز الخبر: 11507المصدر: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

به دنبال برکناری «یوسف رضا گیلانی» نخست وزیر سابق پاکستان در ماه ژوئن با رای دادگاه عالی پاکستان، این دادگاه پسر وی را در ارتباط با قاچاق مواد مخدر بازداشت کرد.
به گزارش رویترز، پولیس پاکستان پسر «یوسف رضا گیلانی» پسر نخست وزیر سابق پاکستان را در ارتباط با قاچاق مواد مخدر دستگیر کرد.
براساس این گزارش، هرچند که وی فعلا به قید وثیقه آزاد شده اما این موضوع دور تازه ای از درگیری بین دادگاه عالی پاکستان و حزب حاکم را نشان می دهد.
«علی موسی گیلانی» پسر نخست وزیر سابق پاکستان که خود در دادگاه عالی پاکستان دوبار محاکمه شده است امروز بازداشت شد.
دادگاه اصلی وی روز 25 سپتامبر برگزار خواهد شد.
دادگاه عالی پاکستان در ماه ژوئن یوسف رضا گیلانی را به جرم تبانی و مقابله با گشودن پرونده فساد علیه «آصف علی زرداری» رئیس جمهور این کشور محکوم و وی را از سمتش برکنار کرد.