«اسکندر مومنی» در بدو ورود به فرودگاه مشهد مورد استقبال رسمی «غلامحسین مظفری» استاندار خراسان رضوی و سایر اعضا شورای تامین استان قرار گرفت و راهی مرز دوغارون در شهرستان تایباد شد.

بازدید از مرز دوغارون با افغانستان و بررسی مسائل و مشکلات خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی، بازدید از کارگاه تولید دیواره های مرزی، روند نصب دیواره ها در طول مرز و بازدید از گمرک و تاسیسات تجاری و مسافری از برنامه های سفر وزیر کشور ایران به مرز دوغارون است.

اسکندر مومنی در سفر خود به مشهد، در جلسه مشترک شورای امنیت ایران و ستاد خدمات سفر شرکت خواهد کرد.

خراسان رضوی 531 کیلومتر مرز مشترک با ترکمنستان و 302 کیلومتر مرز با افغانستان دارد. شهرستان تایباد با 151 هزار نفر جمعیت در 225 کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع شده است.

به گفته یاراحمدی مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت داخله رایران، افزون بر 772 هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی از ابتدای سال جاری تاکنون به کشورشان بازگشته اند.

در مجموع، از این جمعیت حدود 67 درصد اتباع از مرز دوغارون، 32 درصد از مرز میلک و 1 درصد از مرز ماهیرود خارج می‌شوند.