او در مقاله‌ای که امروز در روزنامه دولتی «روسیسکایا گازتا» منتشر کرده، گفته است که این گروه‌ها تهدید جدی برای منطقه و جهان هستند.

دبیر شورای امنیت ملی روسیه افزوده است که بزرگ‌ترین نگرانی شاخه‌ی خراسان داعش است که عمدتاً در شرق، شمال و شمال شرق افغانستان مراکز آموزشی و عملیاتی دارد.

سرگئی شویگو در عین حال مدعی شده است که طالبان فعالانه در حال مبارزه با این گروه‌های تروریستی هستند و اگر تحریم‌های غرب علیه طالبان نبود، این مبارزه مؤثرتر انجام می‌شد.

پیش از این سازمان ملل متحد نیز از حضور گروه‌های ترور‌یستی در افغانستان از جمله شاخه‌ی خراسان داعش، ابراز نگرانی کرده بود.

ولادیمیر ورونکوف، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور مبارزه با تروریسم در نشست شورای امنیت این سازمان گفت که حضور شاخه‌ی خراسان داعش در افغانستان، همچنان یکی از جدی‌ترین تهدیدها برای افغانستان و فراتر از آن است.

طالبان اما حضور داعش و سایر گروه‌های ترور‌یستی در افغانستان را رد می‌کنند.

این گروه مدعی است که شاخه‌ی خراسان داعش پس از سرکوب در افغانستان، مراکز عملیاتی و پناه‌گاه‌های خود را به پاکستان منتقل کرده است.