زهران ممدانی، شهردار نیویورک، در دیدار با دونالد ترامپ، رئیسجمهور امریکا، ضمن انتقاد از سیاستهای دولت رژیم اسرائیل گفت: «من درباره ارتکاب نسلکشی توسط دولت اسرائیل و تأمین مالی آن توسط دولت امریکا صحبت کردم و نگرانی بسیاری از نیویورکیها را که میخواهند مالیاتهایشان صرف بهبود شرایط شهر و زندگی خودشان شود، به اشتراک گذاشتم.»
او با اشاره به مشکلات داخلی شهر افزود: «ما در نهمین سال متوالی بیش از 100٬000 کودک مدرسهای بیخانمان داریم و نیاز مبرمی به رعایت و پیگیری حقوق بشر در داخل و خارج کشور وجود دارد.»
شهردار نیویورک همچنین تأکید کرد مردم دیگر نمیخواهند مالیاتهایشان صرف جنگهای خارجی شود و باید به حقوق بشر پایبند بود، حتی اگر نقض آن همچنان ادامه داشته باشد.
گفتنی است که شهردار مسلمان نیویورک برخلاف دیگر سران مسلمان و عرب که هنگام حضور در کاخ سفید از جنایات اسرائیل در غزه حرفی نزدند، در دیدار با رئیسجمهور امریکا در دفتر او، اظهاراتش دربارهٔ نسلکشی توسط اسرائیل و نقش دولت آمریکا در تأمین مالی آن را تکرار کرد.
