38 روز از تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران می‌گذرد و مردم غیرتمند ایران در شهرها و روستاهای مختلف این کشور، هر شب‌ با حضور پرشور خود در معابر و خیابان‌ها از کیان ایران و ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند.

امشب اما خیابان‌های ایران شاهد حضور چشمگیرتری است. برخی از مردم به پل‌ها و نیروگاه‌ها رفته‌اند و زنجیره انسانی برای دفاع از منافع ملی تشکیل داده‌اند. تعداد بی‌شماری نیز با صلابت‌تر از شب قبل، در دفاع از میهن اسلامی خود در خیابان‌ها حاضر شدند.

مردم ایران ضمن محکومیت جنایات آمریکا و اسرائیل و قدردانی از پاسخ موشکی نیروهای مسلح، بر ادامه پاسخ قاطع به متجاوزان تاکید کردند. برخی عکس ترامپ را پاره کردند و بعضی پرچم آمریکا را به آتش کشیدند. مردم در پارچه‌نوشته‌ها تاکید کردند که عصر حجر ایران، امپراطوری بوده است. برخی نیز نوشته بودند تمدن 2500 ساله ادامه خواهد داشت.

مردم پرچم ایران را به دست داشتند و به صورت یکپارچه فریاد می‌زدند؛ "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل"، "ما لشکر ایرانیم فدایی اسلامیم". مردم با شعار "سید مجید نقطه زن تل‌آویو را شخم بزن" از عملکرد نیروهای مسلح تقدیر و تشکر کردند و خواستار ادامه پاسخ قاطعانه نیروهای نظامی به دشمن شدند.

شرکت‌کنندگان با در دست داشتن تصاویر رهبر انقلاب اسلامی، شعارهایی در حمایت از ایشان سر دادند و پیوند خود را با رهبری انقلاب اسلامی اعلام کردند.

مردی که پرچم ایران را در دست داشت گفت؛ ما تا آخر ایستاده‌ایم و تا زمانی که به پیروزی نرسیم، در خیابان خواهیم ماند. خانمی که کودکش را در آغوش داشت نیز گفت؛ ما حاضریم بدون برق و بدون جاده زندگی کنیم، اما دشمن را سر جای خودش بنشانیم.

شهروند دیگر ایرانی هم عنوان کرد: ترامپ  می‌گفت ایران را با شکوه می‌کنم و کمک در راه است، اما اکنون به ملت ایران فحاشی می‌کند و تهدید می‌کند که ایران را به عصر حجر می‌برد! چرا اکنون جاده و ریل می‌زنند؟! آن‌ها از مردم انتقام می‌گیرند؟ آیا به شهادت رساندن بیش از 120 دانش‌آموز کمک است؟!

میدان نبوت: مردم ایران به صورت گسترده در میدان نبوت پرچم به دوش در مقابل جنایت‌کارترین فر عالم صف کشیده بودند و فریاد حیدر حیدر سر و خیبر خیبر یا صهیون دادند تا به صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها یادآور شوند با آل علی هر که در افتاد ور افتاد.

میدان المپیک: مردم ایران در میدان المپیک همه پرچم‌دارها حیدر گویان موج خروشانی به راه انداخته‌اند و استقامت و مقاومت را معنای جدیدی بخشیدند.

میدان هفت‌تیر: در میدان هفت‌تیر تهران مردم از اقشار مختلف حضور داشتند و در پلاکاردها نوشته بودند آتش‌بس حرام است وقت شور قیام است. مردم فریاد می‌زدند "مرگ بر آمریکا"

جنت‌آباد: مردم در جنت‌آباد تهران در تجلیل از نیروهای مسلح فریاد می‌زدند "تو رستم تهمتنی بزن که خوب می‌زنی"

میدان انقلاب: به سیاق گذشته میدان انقلاب تهران مملو از مردم شجاع و غیور ایران ‌زمین بود.

میدان شهدا: مردم منطقه 14 و 12 در میدان شهدا تهران گرد هم آمدند و شعار الله‌اکبر سر دادند تا به اپستینی‌ها بگویند چراغی که ایزد بر فروزد هر آنکس پوف کند ریشش بسوزد.

خزانه: در فلکه اول خزانه دهه نودی‌ها علمدار شدند تا راه حسین‌بن‌علی را ادامه دهند.

یافت‌آباد: اهالی محله یافت‌آباد تهران امشب پرشورتر از شب‌های قبل پای کارند.

تهران‌پارس: مردم ایران در فلکه دوم تهرانپارس همخوانی می‌کردند "از خیابان نغمه الله‌اکبر آمده ذکر حیدر آمده شیعه حیدر برای فتح خیبر آمده ذکر حیدر آمده"