رجوع
حامد کرزی و امام علی رحمان: نیروهای امنیتی هر دو کشور در مبارزه با تروریزم و مواد مخدر بیشتر از پیش همکاری نمایند
حامد کرزی و امام علی رحمان: نیروهای امنیتی هر دو کشور در مبارزه با تروریزم و مواد مخدر بیشتر از پیش همکاری نمایند
تاريخ النشر: 1391/07/27 8:45رمز الخبر: 11897المصدر: آژانس خبرگزاری افغان ایرکا

حامد کرزی رئیس جمهوری اسلامی افغانستان قبل از ظهر دیروز با امام علی رحمان رئیس جمهور تاجکستان در کشور کویت دیدار کرد.
در این دیدار سران دو کشور از سطح روابط دوستانه میان افغانستان و تاجکستان ابراز رضایت نموده، بر گسترش این روابط تاکید کردند.
مبارزه هماهنگ با تروریزم و قاچاق مواد مخدر از نکات دیگری بود که در این دیدار روی آن صحبت شد. هر دو جانب موافقت کردند که نیروهای امنیتی دو کشور در این عرصه ها بیشتر از پیش همکاری نمایند.
همچنان در این دیدار روسای جمهور دو کشور در مورد تحقق پروژه های ترانزیتی و انتقال انرژی نیز گفتگو کردند و بر گسترش و تسریع همکاری ها در این عرصه ها تاکید نمودند.