باشندگان «شهرک امید سبز» می‌گویند این زمین‌ها غصبی نیست و آنان خانه‌های خود را با پول شخصی خریده و اسناد آن را در اختیار دارند.

آنان از حکومت می‌خواهند در صورت اجرای حکم تخلیه، خسارت آنان پرداخت و برای خانواده‌ها بدیل مناسبی در نظر گرفته شود، زیرا بسیاری از باشندگان جای دیگری برای زندگی ندارند.

در همین حال، شورای علما و کمیسیون عالی شیعیان افغانستان در پی اعلام امارتی شدن شهرک امید سبز با برگزاری نشستی از حکومت طالبان خواستند تا جلوی اقدامات عبدالحکیم شرعی سرپرست وزارت عدلیه طالبان گرفته شود.

آنان با صدور بیانیه ای اعلام کردند که با اداره طالبان مخالفتی ندارند، اما  اقدام‌های وزیر عدلیه در قبال شیعیان برخلاف سیاست‌های اعلام‌شده حکومت طالبان و باعث نارضایتی مردم است.

وزارت عدلیه طالبان پیش‌تر بیش از هزار و 500 جریب زمین شهرک امید سبز را امارتی اعلام و تا روز پنجشنبه 15 اسد برای تخلیه آن مهلت تعیین کرده بود.

«شهرک امید سبز» در دو دهه گذشته در غرب کابل ساخته شده و ساکنان آن عمدتاً از جامعه هزاره هستند.