رجوع
حسیبه حاج صحرائویی؛
عفو بین الملل خواستار آزادی فعالان بحرینی
عفو بین الملل خواستار آزادی بیش از بیست فعال حقوق بشر بحرینی زندانی در بازداشتگاه های این کشور حاشیه خلیج فارس شده است.
تاريخ النشر: 1391/11/27 2:42رمز الخبر: 13163المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا

عفو بین الملل خواستار آزادی بیش از بیست فعال حقوق بشر بحرینی زندانی در بازداشتگاه های این کشور حاشیه خلیج فارس شده است.
حسیبه حاج صحرائویی، معاون برنامه شمال آفریقا و خاورمیانه عفو بین الملل روز پنجشنبه (26 دلو) گفت، بحرین «صرفا چون نمی تواند نقد را بپذیرد نمی تواند به سادگی مردم را به زندان بیندازد.»
وی تاکید کرد: «زمان آن رسیده است که افرادی که صرفا به خاطر حق آزادی بیان بازداشت شده اند آزاد شوند و آزار دیگر فعالان متوقف شود.»
این درخواست همزمان با دومین سالگرد آغاز انقلاب این کشور در 14 فوریه 2011 علیه خاندان حاکم آل خلیفه صورت گرفته است.
بسیاری از فعالان حقوق بشر در بحرین به خاطر بیان دیدگاه های ضد دولتی در رسانه های اجتماعی یا تظاهرات خیابانی در حبس به سر می برند وبرخی حتی محکوم به حبس ابد شده اند.
گزارش کمیسیون مستقل تحقیق بحرین در نوامبر 2011 تاکید کرد که رژی مآل خلیفه از نیروی بیش از اندازه در سرکوب استفاده کرده و منامه را به شکنجه فعالان سیاسی، سیاستمداران و معترضان متهم کرد.
پزشکان حقوق بشر می گویند که به پزشکان و پرستاران خاطر در دست داشتن «مدارک جنایات مقامات، نیروهای امنیتی و پلیس ضد شورش» در سرکوب تظاهرات کنندگان ضد دولتی بازداشت، شکنجه و یا ناپدید شده اند.