رجوع
اظهارات وزیر خارجه درباره افزایش تهدیدات تروریستی
تاريخ النشر: 1389/07/06 0:0رمز الخبر: 2179المصدر: آژانس خبری ایرکا

زلمی رسول وزیر امورخارجه کشورمان، در خصوص افزایش تهدیدات تروریستی در منطقه هشدار داد .
وزیر امور خارجه کشورمان روز دوشنبه به وقت محلی در سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت،تروریسم در منطقه ما تهدیدی رو به گسترش در مقابل صلح و امنیت جهانی است .
وزیر امور خارجه کشورمان گفت ، تروریسم چالشی جهانی است که شکست آن فقط از طریق تلاشهای هماهنگ بین المللی , امکان پذیر خواهد بود .
اظهارات وزیر خارجه کشورمان در حالیست که نیروهای خارجی به رهبری امریکا به بهانه مبارزه با طالبان و القاعده ضمن اشغال افغانستان ، طی نه سال گذشته دهها هزار غیرنظامی بیگناه از جمله زنان و کودکان را قتل عام کرده اند .
در حال حاضر 150 هزار نظامی خارجی از 42 کشور جهان که اکثر انان امریکایی هستند در افغانستان حضور دارند .
در ادامه حملات ضد خارجی در افغانستان ، سال جاری ( 2010 ) مرگبارترین سال برای این نیروها که اکثر امریکایی و انگلیسی بوده اند بشمار می رود .