
شواری عالی صلح کشور از روزچهارشنبه رسما کار خود را آغاز می کند.
به گزارش شینهوا، "وحید عمر"سخنگوی ریاست جمهوری روز سه شنبه با اشاره به آغاز بکاررسمی شورای عالی صلح ازروز چهارشنبه افزود: این شورا به منظور پیگیری برنامه آشتی ملی و پایان دادن به جنگ افغانستان، تشکیل شده است.
"عمر"، همچنین درباره انتخاب "برهان الدین ربانی", رییس جمهوری پیشین کشور به ریاست شورای عالی صلح گفت: "برهان الدین ربانی" با رای 70 عضو این شورا انتخاب شده و دولت در انتخاب وی دخالتی نداشته است.
سخنگوی رییس جمهور تاکید کرد: این شورا مستقل است و هدف آن پیدا کردن راهی برای گفتگو با آن گروه از افغانهاست که تمایل دارند دست از خشونت بردارند و به ارتباط با گروهای تروریستی پایان دهند.
"عمر" با تایید برقراری تماس های غیررسمی توسط دولت با طالبان گفت: برخی از رهبران طالبان از طریق روسای قبایل و رهبران مذهبی تلاش کرده اند وارد گفتگو با دولت شوند.
گروه طالبان پیش تردربیانیه ای تشکیل شورای عالی صلح را طرح آمریکا برای انحراف افکار عمومی دانسته و نقش این شورا به ریاست "ربانی" در رسیدن به صلح را کم اهمیت تلقی کرده بود.