رجوع
ریاست امور زنان در بلخ از نبود بودجه و امکانات شکایت دارد
تاريخ النشر: 1389/08/09 0:0رمز الخبر: 2544المصدر: آژانس خبری ایرکا

مسئولان امور زنان در ولایت بلخ می گویند که به خاطر نداشتن بودجه و امکانات مالی، این ریاست نمی تواند برای خودکفایی خانم ها درمناطق دوردست و ولسوالی ها کار های مؤثری انجام دهند.
فریبا مجید، رییس امور زنان در ولایت بلخ، در گفتگو با کلید افزود: در سال جاری بیش از 35 پروژه مختلف را برای خود کفایی زنان در حومه شهر و در بعضی از ولسوالی های این ولایت به کمک تمویل کنندگان به راه انداخته که در پی آن، بیش از دو هزار خانم ، مصروف کار در این پروژها شده اند.
رییس امور زنان می گوید: به منظور خود کفایی آنان، بازاری برای فروش اجناس تولیدی شان نیز ساخته شده است.
وی می افزاید: این پروژه ها که شامل بافندگی، زنبورداری، مرغ داری، باغ خانواده و بیک دوزی است در شماری از ولسوالی ها ــ چون شولگره، دهدادی، خلم و چهاربولک ــ جریان دارد.
به گفته وی، از این که ریاست امور زنان، واحد دوم وزارت امور زنان است، این ریاست بودجه و امکانات مادی را در دسترس ندارد و نمی تواند در روستاهای دوردست این ولایت، جهت خودکفایی زنان، کارهای مؤثری انجام دهد.
وی همچنان اظهار داشت: در ولسوالی چمتال، بنا بر نبود وضعیت خوب امنیتی، نتوانسته اند پروژه هایی برای خودکفایی زنان به راه اندازند.
به گفته وی، در ولسوالی ها، زنان با فقر اقتصادی و بی سوادی رو به رو اند که باعث افزایش خشونت های خانوادگی گردیده است.
این در حالی است که به گفته مسئولان ریاست کار و اموراجتماعی بلخ، حدود 40 در صد از پسران و دختران در سطح شهر و ولسوالی های این ولایت با بی کاری دست و پنجه نرم می کنند.