رجوع
معنوی: ابطال نتایج انتخابات، غیر ممکن است
تاريخ النشر: 1389/09/21 0:0رمز الخبر: 3112المصدر: آژانس خبری ایرکا

فضل احمد معنوی، رییس کمیسیون انتخابات در یک نشست خبری اعلام کرد که امکان باطل کردن انتخابات وجود ندارد.
آقای معنوی در این کنفرانس خبری که امروز برگزار شد، گفت که هیچ مرجعی صلاحیت باز کردن مبحثی به نام «انتخابات» را ندارد.
گفته های آقای معنوی، واکنش به اظهارات مقامات لوی سارنوالی محسوب می گردد.
رحمت الله نظری، معاون لوی سارنوالی روز گذشته در یک نشست خبری گفته بود که میزان بالای "تقلب" بر شفافیت انتخابات پارلمانی سایه افگنده و لوی سارنوالی آرزومند است که دستگاه قضایی به لغو نتایج نهایی انتخابات و مجازات عاملان این روند حکم صادر کند.
آقای معنوی در واکنش به این موضع گیری گفت که وظیفه کمیسیون انتخابات، برگزاری انتخابات بوده که انجام شده و ساختن نتیجه وظیفه کمیسیون نبوده است.
انتخابات پارلمانی کشور در تاریخ 27 سنبله برگزار شد و نتیجه نهایی آن نیز دو هفته پیش اعلام گردید. اما جنجال در مورد آن هنوز هم پایان نیافته است.