رجوع
از وقوع شش انفجار در غرب افغانستان جلوگیری شد
تاريخ النشر: 1389/10/04 0:0رمز الخبر: 3301المصدر: آژانس خبری ایرکا

از وقوع شش انفجارسازماندهی شده در مسیر کاروان موترهای نظامی در ولایات فراه و نیمروز جلوگیری شد.
مقامات امنیتی در غرب افغانستان می گویند این ماین ها به تازگی از سوی طالبان در ولسوالی های پشت رود فراه و دلارام ولایت نیمروز جاسازی شده بود که از سوی نیروهای امنیتی افغان وائتلاف کشف و خنثی شده است.
محمد منیر آمر اپراسیون قوماندانی امنیه ولایت فراه گفت: چهارحلقه ماین که در مسیر موترهای نظامی در ولسوالی پشت رود آن ولایت کارگذاری شده بود از سوی نیروهای امنیتی افغان وخارجی کشف و خنثی گردید.
وی افزود: به اتهام این قضیه کسی دستگیر نشده اما بررسی پولیس در زمینه آغاز شده است.
بنا بر اظهارات وی یک حلقه ماین دیگر که در منطقه ناحیه دوم شهر فراه کارگذاری شده بود شب گذشته از سوی سربازان پولیس ملی کشف و خنثی گردید.
بر بنیاد یک خبر دیگر حاجی موسی رسولی آمر امنیت قوماندانی امنیه ولایت نیمروز می گوید: از انفجار دو حلقه ماین ضد وسایط در مسیر موترهای اردو و پولیس ملی در ولسوالی دلارام جلوگیری نمودند.
وی افزود: اگر این ماین ها به هدف اصابت می کرد تلفات جانی و خسارات هنگفت مالی را از خود بر جا می گذاشت.
گروه طالبان در این زمینه اظهار نظری نکرده است.