مقامات در ولایت بغلان از بازداشت پنج تن از جمله یک فرد انتحارى و یک قاچاقبر مواد مخدر در آنولایت خبر میدهند.
عبدالستار بارز، والی بغلان به رسانه ها گفت که منسوبین ریاست امنیت ملى بغلان دو تن از مخالفان مسلح را حین عبور از ولایت بغلان در ولسوالی دوشی بازداشت نموده اند.
وى علاوه کرد که این دو تن افراد ملا نور آغا از قوماندانان گروه طالبان مى باشد.
والى بغلان همچنان گفت که یک فرد انتحاری باشندۀ دندغوری شهر پلخمری، حین داخل شدن در شهر با یک همکارش بازداشت گردید.
از سوى هم این مقامات بلندپایۀ ولایت بغلان از بازداشت یک قاچاقبر مواد مخدر که 49 کیلوگرام چرس را قاچاق میکرد، نیز خبر داد.
یارمحمد از باشنده گان شهر پلخمری با ابراز خرسندى از بازداشت این افراد به پژواک گفت: "ریاست امنیت ملی شب و روز کار مى کند تا مردم در امنیت زندگی کنند اما یک تعداد افراد زورگو و قانون شکن تلاش دارند که مانع کار نیروهاى امنیتى بخصوص امنیت ملى شوند."
وى از حکومت میخواهند تا افراد صادق را مورد تقدیر و افرادى زورگو و قانون شکن را مجازات کند.
رجوع
یک حمله کننده انتحارى در بغلان بازداشت گردید
مقامات در ولایت بغلان از بازداشت پنج تن از جمله یک فرد انتحارى و یک قاچاقبر مواد مخدر در آنولایت خبر میدهند.
تاريخ النشر: 1395/06/09 10:21رمز الخبر: 34338المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
