رجوع
تبرئه شدن جنرال مک کریستال از اتهامات وارده
تاريخ النشر: 1390/01/31 0:0رمز الخبر: 5050المصدر: آژانس خبری ایرکا

قوماندان پیشین نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان از اتهامات وارده تبرئه شد.
جنرال «استنلی مک کریستال » پس از مصاحبه با مجله رولینگ استون که در ژوئن گذشته منتشر شد و حاوی نقل قول هایی درباره باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا، جو بایدن معاون او و چند مقام دیگر این کشور بود از سمت خود برکنار شد.
اما روز چهارشنبه وزارت دفاع آمریکا در گزارشی اعلام کرد : براساس تحقیقاتی که انجام شده است، مدارک کافی وجود ندارد که نشان دهد جنرال مک کریستال معیارهای اردوی آمریکا را نقض کرده است.
این گزارش گفته است که مطالبی که مجله رولینگ استون منتشر کرده آن طور که گزارش شده روی نداده اما هفته نامه رولینگ استون بر صحت جزئیات این مقاله تاکید کرده است.
در این مصاحبه گفته شده بود که اوباما در ملاقاتی با سران اردوی اعتماد به نفس نداشته است ، اوباما بلافاصله جنرال مک کریستال را احضار و جنرال دیوید پترائوس را جایگزین او کرد، رئیس جمهور آمریکا گفت که جنرال مک کریستال معیارهایی که یک قوماندان باید اجرا کند را رعایت نکرده و این مقاله «کنترل اردو توسط غیرنظامیان را که اساس نظام دمکراتیک» آمریکاست، نقض کرده است.
مایکل چایلد کفیل ، معاون تحقیقات بازرسی کل پنتاگون گفت که همه بخش های این مصاحبه به نحوی که گزارش شده رخ نداده است و مدرکی کافی که نقض معیارهای اردوی آمریکا را ثابت کند وجود ندارد.