در حالی که وزارت دفاع از آمادگی‌ها برای آغاز عملیات‌های زمستانی خبر می‌دهد گروه طالبان نیز بر تدوام حملات‌ خود علیه نیروهای امنیتی و خارجی در کشور تاکید کردند.
طالبان با انتشار بیانیه‌ای در وبسایت خود اعلام کرد که به حملات در فصل سرما همچنان ادامه می‌دهد و اجازه نخواهد داد تا دولت کابل از فصل سرما به نفع خود استفاده کند.
در این بیانیه آمده است که طالبان مناطقی را که تصرف کرده‌اند به هیچ عنوان از دست نخواهند داد.
طالبان در این بیانیه تاکید کردند که بدون در نظر داشت سرما و یا مشکلات دیگری، تا زمانی که نیروهای خارجی در افغانستان حضور دارند همچنان به جنگ علیه دولت کابل و نیروهای خارجی ادامه خواهند داد.
این در حالی است که وزارت دفاع نیز از آمادگی‌های نیروهای امنیتی برای آغاز عملیات‌های زمستانی خبر می‌دهد.
وزارت دفاع اعلام کرد که نیروهای امنیتی افغانستان به منظور بازپس گیری مناطق از دست رفته با سر رسیدن فصل سرما عملیات‌های نظامی را به هدف تصفیه مناطق ناامن آغاز خواهد کرد.
برخی از کارشناسان می‌گویند که طالبان طبق روال همیشه در فصل سرما دولت کابل را به صلح امیدوار نگه می‌دارد در حالی که با گرم شدن هوا عملیات‌های خود را از سر می‌گیرند.
ولی علی‌رغم گذشته این بار طالبان با انتشار این بیانیه از ادامه جنگ و تشدید حملات در فصل سرما خبر می‌دهند.