تعصب و خویشاوندسالاری در شهرداری و اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی ولایت فاریاب بیداد می کند!
برخوردهای سلیقوی و سیاست های یک بام و دو هوا در شهرداری میمنه و ضعف مدیریتی در کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی فاریاب به اوج خود رسیده است.
پس از به اعلان گذاشته شدن تمام بست های اداره شهرداری میمنه شماری زیاد از جوانان تحصیل کرده که اکثریت آنان تا درجه لیسانس اسناد تحصیلی بدست داشتند در امتحان اشتراک نموده بودند، اما بدلیل برخورد دوگانه و تعصب آمیز در این اداره استخدام نگردیدند.
بیشتر کسانی که در این اداره استخدام گردیدند که تا حال دوره تحصیلی خویش را تمام ننموده اند و حتی گفته می شود که دانشجوی بر حال نیز هستند که گویا افراد از نزدیکان و اقارب مسوولان این نهاد بودند استخدام شدند و جوانانی که از چندین سال می شود اسناد تحصیلی بدست دارند و بدلیل نداشتن واسطه و پول در اکثریت نهادهای دولتی ولایت فاریاب به وظیفه گماشته نمی شوند.
تاسفبارتَر این که اداره کمیسیون اصلاحات اداری و خدمات ملکی فاریاب اسناد تحصیلی افراد بی بضاعت را با بسیار دقت بررسی می کند اما برعکس اسناد افراد واسطه دار و پول دار را حتی یکبار هم مرور نمی کنند.
قابل یاد آوری است که این موضوع فقط به اداره شهرداری میمنه خلاصه نمی شود بلکه این فرهنگ زشت و بد در تمام نهادهای دولتی فاریاب ریشه عمیق دوانده است اما خویشاوند سالاری در فاریاب باعث شده که جوانان تحصیل کرده و مسلکی و واجد شرایط سر خورده و متنفر از وضعیت و دولت شوند.
رجوع
برخوردهای سلیقوی در شهرداری میمنه (سند)
تعصب و خویشاوندسالاری در شهرداری و اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی ولایت فاریاب بیداد می کند!
تاريخ النشر: 1395/09/22 11:56رمز الخبر: 55977المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
