ریاست امور زنان بدخشان از فارغ التحیل شدند بیش از 100 زن و دختر از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در این ولایت خبرداد.
ریاست امور زنان بدخشان می‌گوید که اکنون صنایع دستی بیشتر زیاد از زنان بدخشان در بازارهای افغانستان و جهان شهرت خاص دارد.
نادیه سادات، مسئول مرکز آموزشهای فنی و حرفه‌یی گفت: این دوره دهم است که ما فراغت دانش‌آموزان دختر و زن بدخشانی را جشن میگریم. ما در این دوره به 110 در بخش‌های بافنده‌گی دست‌دوزی و پخت و پز و قرار است 270 تن دیگر را فارغ دهیم.”
این زنان و دختران پس از یک دوره‌یی آموزشی شش ماهه در بخش‌های خیاطی، بافنده گی و پخت و پز اکنون سندهای فراغت شان‌را بدست آورده اند.
یکی از آنان گفت: من شش ماه درس خواندم. حالا از رشتۀ پخت وپز فارغ شدمو می‌توانم تمامی غذاها و شیرینی باب را پخته کنم.”
به گفته ریاست امور زنان بدخشان، اگر بازار برای فروش فراورده‌های زنان بدخشان باشد زنان بدخشان به خودکفایی خواهند رسید.