داکتر عارف شاه جهان؛ معین تامیناتی ریاست عمومی امنیت ملی به حیث والی فراه مقرر شد.
براساس اطلاعیه اداره ارگان‌های محلی، آقای شاه‌جهان روز گذشته به عوض محمد آصف ننگ به این سمت گماشته شد.
در مورد علت برکناری آقای ننگ تاکنون چیزی گفته نشده است، اما به نظر می‌رسد این برکناری در پی اعتراضات گسترده مردم فراه صورت گرفته باشد.
محمد عارف شاه جهان فرزند غلام رسول، در 1333 خورشیدی در ولسوالی جغتوى ولایت غزنی، چشم به جهان گشوده است.
در سال 1351 خورشیدی، از لیسه حبیبیه فارغ و در سال 1359 خورشیدی از دانشکده طب دانشگاه ننگرهار فراغت گرفته است.
آقای شاه‌جهان برای شش ماه در غزنی به حیث داکتر وظیفه انجام داده و بعد از آن، به مجاهدین پیوسته و عضویت تنظیم جبهۀ نجات به سرپرستى حضرت صبغت الله مجددی را به داشت.
وی در حکومت استاد ربانی، رئیس تفتیش وزارت دفاع ملی بود. وی در سال 1376 خورشیدی به امریکا مهاجر شد و در سال 1386 خورشیدی، واپس به کشور برگشت.
آقای شاه جهان تا سال 1387 به حیث مشاور امنیت ملی در ولایت غزنی و پس از آن تا سال 1389 ریاست امنیت ملی غزنی را به عهده داشت.
وی همچنان پیش از پست معاونیت امنیت ملی، نماینده مردم غزنی در مجلس بود.