خبر شهادت تصویر بردار پرس تی وی در کابل که در حادثه انتحاری روز چهارشنبه خونین ( 10 جوزا) در کابل ناپدید شده بود، تأیید شد.
رحمت الله حق یار؛ برادر تصویر بردار پرس تی وی گفت که پس از شش روز از مفقودیت حبیب الله حسین زاده، از روی اسناد و مدارک پیدا شده در بین باقیمانده اجساد، مشخص شد که وی به شهادت رسیده است.
به گفته حق یار، صبح زود روز چهارشنبه 10 جوزا، خانه را به مقصد دفتر کارش در ساحه وزیر اکبر خان ترک کرده بود و امروز پس از شش روز، جسد وی شناسایی شد.
در انفجار نیرومندی که صبح روز چهارشنبه 10 جوزا در چهارراهی زنبق منطقۀ دیپلوماتیک نشین کابل رخ داد بالاتر از 80 تن کشته و حدود 400 تن دیگر زخمی شدند.
در میان جان باختگان سه تن از کارمندان رسانه یی نیز مشمول هستند. در کنار این دو تن 14 تن از کارمندان رسانه یی دیگر نیز زخم برداشته اند.
تلویزیون های طلوع، بی.بی.سی و پرس تی وی، دو کارمندان شان را از دست دادند، در کنار این 5 کارمند بی بی سی، 4 کارمند طلوع، 3 کارمند تلویزیون یک، یک کارمند تلویزیون ملی و مسوول خبرگزاری صدا و سیما درکابل در این رویداد خونین زخمی شدند.
همچنان رسانۀ خصوصی \"یک\" در این رویداد بیشترین خسارت فیزیکی را متقبل شده است.
در ماه سپتامبر سال 2011 ، فرهاد قدسی دیگر تصویربردار شبکه پرس تی.وی در اثر اصابت یک موشک در دفتر کارش در کابل کشته شد.
رجوع
شهادت تصویربردار پرس تی وی در کابل تأیید شد
خبر شهادت تصویر بردار پرس تی وی در کابل که در حادثه انتحاری روز چهارشنبه خونین ( 10 جوزا) در کابل ناپدید شده بود، تأیید شد.
تاريخ النشر: 1396/03/16 8:18رمز الخبر: 58901المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
