مسوولان محلی ولایت قندوز می گویند که وظایف 6 تن از مسوولین حوزه سوم امنیتی پولیس و آمرین چهار حوزۀ امنیت ملی شهر قندوز، به دلیل غفلت وظیفوی به حالت تعلیق درآمد و به سارنوالی معرفی شدند.
این در حالی است که هفته گذشته طی یک جلسۀ مشترک مسوولین محلی و نهاد های امنیتی ولایت قندوز، برای آمرین حوزه های امنیتی پولیس و امنیت ملی گفته شده بود که اگر در هر حوزه مربوطه، رویداد جنایی و حادثه صورت بگیرد، مسوولین آن به څارنوالی معرفی می شوند.
بنا به اظهارات سید محمود دانش سخنگوی والی قندوز، وظایف6 تن از مسوولین حوزه سوم امنیتی شهر قندوز به شمول آمر، معاون، مدیر ترویزم، مدیر مبارزه با جرایم جنایی، قوماندان بلوک و مدیر مبارزه با مواد مخدر به تعلیق درآمد.
همچنان وی گفت که برعلاوۀ این افراد، وظایف آمرین چهار حوزۀ امنیت ملی شهر قندوز، به دلیل غفلت وظیفوی به تعلیق درآمده است.
گفتنی است که وظایف این افراد، درحالی به تعلیق درآورده شده است که ساعت چهار عصر روز (دوشنبه) افراد ناشناس، دو تن از سربازان پولیس حوزه امنیتی سوم شهر قندوز را به ضرب گلوله کشته و مجروح کردند.
رجوع
وظایف 6 تن از مسوولین حوزه سوم امنیتی شهر قندوز به حالت تعلیق درآمد
مسوولان محلی ولایت قندوز می گویند که وظایف 6 تن از مسوولین حوزه سوم امنیتی پولیس و آمرین چهار حوزۀ امنیت ملی شهر قندوز، به دلیل غفلت وظیفوی به حالت تعلیق درآمد و به سارنوالی معرفی شدند.
تاريخ النشر: 1396/04/13 10:1رمز الخبر: 59505المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
