رییس معارف غور مدعی است که کارمندان امنیت ملی این ولایت پس از بازداشت، وی را مورد لت و کوب شدید قرار داده‌اند.
خلیل احمد مبارز، رییس معارف غور به خبرگزاری افق گفت که افراد تحت امر نور احمد کوهنورد، رییس امنیت ملی غور وی را در بازداشتگاه‌های امنیت ملی مورد شکنجه و اهانت لفظی قرارداده‌اند.
آقای مبارز مدعی است که کارمندان امنیت ملی پس از آن که وی اقدام به پرداخت 17 میلیون افغانی به اساس فیصله شورای وزیران به آموزگاران در مناطق ناامن کرد، او را بازداشت کرده‌اند.
اما تاکنون اداره امنیت ملی غور در این باره ابراز نظری نکرده‌است.
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که بازداشت رییس معارف غور با واکنش شماری از باشندگان و فعالان مدنی این ولایت مواجه شده‌ بود.
همچنان راهپیمایی‌هایی علیه رییس امنیت ملی غور، به خاطر رهایی خلیل احمد مبارز در شهر فیروزکوه و شماری از ولسوالی‌های این ولایت هفته گذشته راه‌اندازی شد.