جنرال عبدالرازق در واکنش به آوازه‌های برکناری وی گفته است که او به خواست مردم قندهار آمده است و تنها به خواست مردم کنار خواهد رفت.
جنرال عبدالرزاق، فرمانده پولیس قندهار، در واکنش به آوازه‌ها در بارۀ برکناری خودش می‌گوید که وی به امضاهای این حکومت مقرر نشده است و این حکومت نمی‌تواند وی را برکنار کند.
فرمانده پولیس کندهار در یک گفتگو با یکی از رادیوهای محلی قندهار حکومت وحدت ملی را یک حکومت ائتلافی می‌داند نه انتخابی و هشدار می‌دهد که تصمیم‌های اخیر رهبران حکومت وحدت ملی به زیان کشور استند.
آقای رازق گفت: «نه این حکومت مرا گماشته است و نه این حکومت می تواند مرا برکنار کند. من به خواست مردم کندهار آمده ام و به خواست مردم قندهار می روم.»
او همچنان گفت که حرکت‌های اخیر حکومت سبب خواهند شد تا مردم از حکومت دوری گزینند.
او افزود: «این حکومت حکومت انتخابی نیست که مکتوب ها را به دست مردم بدهد. این یک حکومت ائتلافی است. کارهای حکومت را که ما می بینیم، قابل تحمل نیستند.»
والی برکنار شده بلخ از سوی رئیس جمهور نیز هشدار های تازه ئی به نشانی حکومت  فرستاده است.
عطا محمد نور در نشستی در ولایت بلخ گفت: «تو وزیر داخله، یا تو وزیر دفاع، و یا تو شورای امنیت و یا تو سرقوماندانی اعلی، کدام تان این قومنده را داده بودید که قول اردو سلاح خود را بر سر ملت ما راست کند، سینۀ ملت ما را نشانه بگیرد؟»     
این گفته‌های فرمانده پولیس قندهار در حالی ابراز میشوند که گزارش های تائید ناشده یی وجود دارد که رییس‌جمهور پس معرفی والی تازه بلخ جنرال رازق را نیز از وظیفه برکنار خواهد کرد.