شمارى از باشندگان ولسوالى شیرین تگاب ولایت فاریاب، در اعتراض به عدم راه اندازى عملیات بر ضد مخالفان مسلح ازسوى حکومت در این ولسوالى، دست به تظاهرات زدند و شاهراه میمنه - مزار را به روی ترافیک مسدود کردند.
آنها دیروز در نامه یی به رهبری ولایت هشدار داده بودندکه اگر عملیات تصفیوی علیه مخالفان مسلح راه اندازی نشود، شاهراه میمنه - مزار از وجود مخالفان مسلح  پاکسازی و برای رفت و آمد کارمندان دولتی باز نکنند، حرکت وسیع مدنی را راه اندازی کرده شاهرا را مسدود خواهند کرد.
امروز ده ها تن از باشندگان این ولسوالى، دست به تظاهرات زدند و شاهراه میمنه - مزارشریف را به روى ترافیک مسدود ساختند.
محمد داود جنبش یکی از متنفذین شیرین تگاب گفت که شاهراه از ساعت 9:30 صبح امروز، ازسوى معترضان مسدود گردید و تا زمانیکه عملیات راه اندازی نشود و امنیت مردم تامین نگردد، 131 قریه از وجود مخالفان مسلح پاکسازى نشود، به وعده های میان تهی دولتمردان باور نخواهند کرد و راه را باز نمی کنند.
پولیس فاریاب تایید کرد که شاهراه توسط اهالی مسدود گردیده است.