محمداشرف غنی رییس جمهور افغانستان شام روز گذشته در جمع نمازگزاران در مسجد وزیراکبر خان کابل گفته است، به بحران امنیتی نقطه پایان می‌گذارد.
دراین جمله کوتاه رئیس جمهور احتمالات زیادی وجود دارد، برخی را بنده می نویسم، بقیه را شما دوستان بدون اهانت و بی انصافی مرقوم بفرمایید.
1. از نقطه پایان گذاشتن، معلوم می شود که شروع، ادامه و پایان نا امنی، انتحار و انفجار به دست مبارک ایشان است؛
2. منظور ایشان از نقطه پایان گذاشتن، این است که دولت توان سرکوب کردن مخالفان انتحاری و انفجاری را داشته و دارد؛ اگر توان داشته و تا کنون اقدام نکرده است، پاسخگوی این همه خونهای به ناحق ریخته شده مردم بی گناه شخص سر قومندان اعلا خواهد بود؛
3. همه می دانیم که دولت وحدت ملی، ساخته وزارت خارجه آمریکاست. در این صورت، منظور از نقطه پایان گذاشتن، خبرهای خوشی از سوی آمریکا شنیده است که باز هم امیدوار کننده است، شاید دولت ایالات متحده تصمیم جدی در از بین بردن نا امنی ها در افغانستان دارد!
4. نقطه پایان گذاشتن به نا امنی ها، به قول کابلی ها، پف و پتاق ایلایی است.
5. شاید، با دیدن اجساد قطعه قطعه شده هموطنان بی گناه و زجه و ناله مادران فرزند از دست داده و یتیمان پدر مرده و... فطرت انسانی و خواب رفته ایشان را بیدار کرده است، در این صورت جای امید واری است.
6....