من با تمام احترامی که به عطا محمد نور دارم اما برخی اوقات حرف هایی در مورد بی بی گل زن اول و آخر رییس جمهور می زند که آدم خنده اش می گیرد.
مثلا می گوید صلاحیت خانم اول کشور بالاتر از صلاحیت رییس اجرایی است؛ خُب مگر شکی در این مورد هست؟
مثلا بی بی گل در آخر شب و پس از شانزده ساعت کار و زحمت و فعالیت رییس جمهور، او را در آغوش می کشد و می گوید: عزیزم بیا بخواب.... حالا شما تصور دارید صلاحیت رییس اجرایی هم همین باشد که رییس اجرایی، رییس جمهور را در آغوش بکشد و ببوسد و بگوید: عزیزم، نگران نباش اوضاع کشور خوب می شود.
به نظر من مقایسه کردن بی بی گل با رییس اجرایی درست نیست؛ مخصوصا اینکه رییس جمهور، زنش را بسیار دوست دارد، وقتی کسی، کسی را دوست داشت، آن کس بصورت اتوماتیک و از چهار دروازه صلاحیت پیدا می کند؛ حالا شما بیایید و بگویید که چرا داکتر عبدالله صلاحیتش از بی بی گل کمتر است.
رجوع
طنز: مقایسه عبدالله با بی بی گل
من با تمام احترامی که به عطا محمد نور دارم اما برخی اوقات حرف هایی در مورد بی بی گل زن اول و آخر رییس جمهور می زند که آدم خنده اش می گیرد.
تاريخ النشر: 1396/11/30 10:32رمز الخبر: 64065المصدر: مهدی ثاقب
