حداقل بیست سرباز اردوى ملى در اثر حملۀ طالبان مسلح بر یک پوستۀ امنیتى در منطقۀ کنسک ولسوالى بالابلوک ولایت فراه، شهید شده اند.
دادالله قانع، عضو شورای ولایتی فراه می‌گوید که شب گذشته طالبان بالای یک پاسگاه ارتش در روستای گنسک ولسوالی بالابلوک حمله کردند و بیش از 20 تن از سربازان این پاسگاه را به گلوله بستند.
به گفته‌ی آقای قانع، طالبان نخست به‌وسیله‌ی سلاح‌های شب‌بین محافظان این پاسگاه را هدف قرار دادند و سپس داخل پاسگاه شده و همه‌ی سربازان را تیرباران کردند.
آقای قانع می‌گوید که طالبان پس از به شهادت رساندن این سربازان، تمام تجهیزات نظامی آن‌ها را با خود بردند و پاسگاه را نیز به آتش کشیدند.
با این وصف، عبدالبصیر سالنگی، والی فراه، هرچند حمله‌ی طالبان بر پاسگاه مذکور را تأیید می‌کند، اما می‌گوید که شمار شهدا کمتر از 20 نفر است.
سخنگوی وزارت دفاع کشور می گوید که در حمله گروهی طالبان بر یک پایگاه نظامی اردوی ملی در ولسوالی بالابلوک ولایت فراه 18 سرباز اردوی ملی شهید و دو تن دیگر آنان زخمی شده اند.
اما طالبان ضمن تأیید کشتن 20 سرباز پاسگاه، می‌گویند 10 میل سلاح آن‌ها را نیز با خود برده‌اند.
این در حالی است که چهار روز قبل نیز طالبان در حمله‌یی گروهی بر سه پاسگاه در ولایت فراه، بیش از 22 تن از نیروهای امنیتی را به شهادت رسیدند.