روز جهانی هشتم مارس را به تمام زن های جهان، به تمام انسان هایی که حق و حقوق زنان را رعایت و احترام می کنند و بخصوص زنان افغانستان تهنیت و مبارک باد می گویم.
متاسفانه از هر نگاهی که فکر شود زنان افغانستان با انواع و اقسام مصیبت ها و خشونت ها دست و پنجه نرم می کنند، شوهای تلویزیونی، جابجایی بعضی زنان در پست های نمایشی دولتی، حرافی های مقام های دولتی و لاف و گذاف های بی مورد نه تنها به جایگاه زنان در افغانستان کمک نمیکند بلکه اصل پرابلم را لاپوشانی هم می کند چون ذهنیت اکثر مردان افغانستان در مورد زنان کشور بیمار است.
دوای درد درمان زنان کشور تداوی ذهنیت بیمار مردان است نه تظاهر به گفته های موقتی در مورد زنان. زنان افغانستان از نگاه جایگاه انسانی خود در آغاز تاریکی شب قرار دارند برای اینکه در آسمان زنان کشور ستاره بدرخشد، مهتاب روشنایی اندازد، آفتاب نور افشانی نماید و بالاخره شب به پایان برسد راه طولانی در پیش رو است اما به یقین آن روز آمدنی است و شب به پایان می رسد و به امید اینکه هرچه زودتر به پایان برسد.
رجوع
دوای درد زنان کشور تداوی ذهنیت بیمار مردان است
روز جهانی هشتم مارس را به تمام زن های جهان، به تمام انسان هایی که حق و حقوق زنان را رعایت و احترام می کنند و بخصوص زنان افغانستان تهنیت و مبارک باد می گویم.
تاريخ النشر: 1396/12/17 13:12رمز الخبر: 64442المصدر: حسن علی
