پولیس مخفی امریکا یک فرد مسلح را که صبح چهارشنبه گزارش شد با سلاح وارد دفتر حفاظت از منافع ایران در واشنگتن شده بود را دستگیر کرده است. هویت مهاجم و انگیزه احتمالی او از این اقدام هنوز مشخص نشده است.
خیابانهای اطراف ساختمانی که دفتر حفاظت از منافع ایران در آن است بیش از یک ساعت مسدود و در محاصره پولیس بوده؛ اما اکنون با دستگیری و انتقال فرد مهاجم، ترافیک به حالت عادی بازگشته است.
بنا برگزارشها، این حمله حدود ساعت 10:30 صبح چهارشنبه (پنجم ثور) در مرکز واشنگتن، پایتخت امریکا، روی داد.
سرویس پولیس مخفی امریکا هم در توییتر با انتشار اطلاعیهای از مداخله نیروهای خود خبر داد:"ما به گزارش مربوط به تیراندازی در ساختمان شماره 1250 واقع در خیابان 23 شمالغربی واشنگتن واکنش نشان دادیم و ماموران را به محل اعزام کردیم. آنها پس از آنکه مطمئن شدند تیراندازی صورت نگرفته و ساختمان امن است یک فرد مسلح را به علت تهاجم بازداشت و تحویل دفتر پولیس ناحیه دادند."
همزمان خبرگزاری ایرنا هم با انتشار ویدئویی کوتاه از لحظه دستگیری این فرد گزارش دادهاست.
وزارت خارجه ایران هنوز واکنشی به این واقعه نشان نداده است.
دفتر حفاظت از منافع ایران که در داخل یکی از ساختمانهای سفارت پاکستان در مرکز شهر واشنگتن فعالیت میکند بر امور کنسولی و نیازهای دفتری ایرانیان ساکن امریکای شمالی نظیر تمدید پاسپورت، صدور شناسانه، ازدواج، طلاق و وکالت و وراثت متمرکز است.
رجوع
مهاجم مسلح در دفتر حافظت منافع ایران در آمریکا بازداشت شد
پولیس مخفی امریکا یک فرد مسلح را که صبح چهارشنبه گزارش شد با سلاح وارد دفتر حفاظت از منافع ایران در واشنگتن شده بود را دستگیر کرده است. هویت مهاجم و انگیزه احتمالی او از این اقدام هنوز مشخص نشده است.
تاريخ النشر: 1397/02/06 12:11رمز الخبر: 65400المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
