جشن روز پناهنده با شعار «همه برای پناهندگان می‌ایستیم» با حضور عجمی، مدیرکل اداره اتباع در خراسان رضوی، مولا گتا مسئول دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و سیدنورالله راغی سرکنسول افغانستان در مشهد و حضور کم سابقه فرهنگیان و هنرمندان و جامعه مهاجرین برگزار شد.

رضا احسانی دبیر این همایش در گفتگو با شفقنا گفت: امسال با همکاری اداره‌های مرتبط با پناهندگان مراسم روز پناهنده بسیار پرشورتر برپا شد.

وی افزود : این همایش در دو بخش همایش و نمایشگاه اجرا شد که در بخش اول با سخنرانی و اجرای برنامه های متنوع از ساعت 9 صبح تا 12 در خدمت مدیران ارشد مجموعه ها بودیم، آقای راغی سرکنسول افغانستان، مدیرکل اتباع استان و رئیس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان جزو سخنرانان این برنامه بودند.

احسانی گفت : در این مراسم از تعدادی پناهنده نمونه منجمله یک پدر کارگر، مادر نمونه، چهار نخبه کنکور ارشد، دو عکاس و تعدادی از فعالان عرصه های مختلف فرهنگی و هنری تجلیل شد.

وی خاطرنشان کرد : امسال بیش از 25 غرفه فعال در زمینه های مختلف در این همایش حضور داشتند و جای خرسندی است که حضور مردمی در این همایش نسبت به سالهای گذشته چشمگیرتر بوده است.

وی با بیان اینکه روز پناهنده متعلق به تمام پناهندگان است گفت : امیدواریم در سالهای بعد بتوانیم بهتر و پرشورتر این مراسم را برگزار کنیم.