رجوع
قدرت طالبان، نتیجه حمایت های آمریکا است
تاريخ النشر: 1390/06/24 0:0رمز الخبر: 6714المصدر: آژانس خبری ایرکا

تحلیلگر مسائل سیاسی ، گفت : طالبان فقط با کمک های آمریکا توانسته است قدرت خود را حفظ کند.
صابرصدیقی تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره فراهم شدن وضعیت برای افغانستان امن همچنین افزود : افزایش زمان حضور نیروهای خارجی در افغانستان به برقراری امنیت کمکی نخواهد کرد.
تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین تصریح کرد : گروه طالبان به طرح آشتی ملی دولت افغانستان نظر مثبتی ندارد و تلاش های "حامد کرزی" رییس جمهور برای آشتی با طالبان ، ثمر بخش نخواهد بود.
صدیقی تاکید کرد : حملات اخیر نیروهای طالبان به سفارت آمریکا در کابل نشان می دهد ، که طالبان دولت را به رسمیت نمی شناسد ، و خواهان مذاکره مستقیم با آمریکا درباره خروج نیروهای خارجی از افغانستان و سپس موازنه قدرت در این کشور است.
تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین گفت : طالبان فقط به دلیل تجهیز این گروه از سوی آمریکا پیش از حملات 11 سپتامبر قادر به حفظ قدرت خود و اجرای عملیات گسترده در پایتخت افغانستات است.
صدیقی تصریح کرد : حملات اخیر نیروهای طالبان به کابل فقط نشان دهنده قدرت نظامی گروه طالبان نیست ، بلکه اردوی ضعیف افغانستان و همچنین نا هماهنگی دولت این کشور با نیروهای خارجی حاضر در افغانستان ، از دیگر علت های نمایش قدرت طالبان در چند روز اخیر است.
تحلیلگر مسائل سیاسی همچنین افزود : با خروج نیروهای خارجی از افغانستان و حمایت مجدد آمریکا از گروه طالبان همانند گذشته ، این گروه مجددا" قدرت را با وجود مخالفت مردم افغانستان به دست خواهد گرفت.
صدیقی تصریح کرد : افغان ها نه خواهان کشته شدن همه اعضای گروه طالبان هستند ، و نه تمایل دارند که طالبان مجددا" قدرت را در افغانستان به دست گیرد.