جامعه روحانیت امامیه هرات، واقعه تروریستی هتل اورانوس در کابل را به شدت محکوم کرد.

جامعه روحانیت امامیه هرات، اقدام تروریستی عصر روز سه‌شنبه 1397.8.29 در هتل اورانوس شهر کابل و در روز جشن میلاد پیامبر صلح و رحمت، حضرت خاتم‌النبیین محمد مصطفی(ص) که منجر به شهادت مظلومانه ده‌ها تن از علمای کبار و مسلمانان این شهر شده است را، به شدیدترین وجه ممکن محکوم کرده و آن را نشانه‌ عمق ناتوانی و کینه‌توزی دشمنان این مرز و بوم  علیه مردم و این خطه عالم‌پرور است.

متن بیانه به شرح ذیل است:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ  
وَمَن یَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُّتَعَمِّدًا فَجَزَآؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِیهَا وَغَضِبَ اللّهُ عَلَیْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِیمًا؛
و هر کس عمداً مؤمنى را بکشد کیفرش دوزخ است که در آن ماندگار خواهد بود و خدا بر او خشم می‌گیرد و لعنتش می‌‏کند و عذابى بزرگ برایش آماده ساخته است. (نساء/93)

خبر حمله وحشیانه انتحاری در میان طلاب علوم دینی، علمای کرام و جمعی از هموطنان بی‌دفاع ما در کابل باعث تأسف و تأثر شدید گردید.

بی‌تردید این حرکت بزدلانه تروریستی و هدف قراردادن عالمان دین و مردم بی‌گناه، بار دیگر خط باطل جهالت و حماقت تکفیری را بیش از پیش نمایان ساخت.

متأسفانه گروه‌های تکفیری و ضد دین برای بدنام کردن دین تعالی بخش اسلام و ایجاد فتنه در بین مسلمانان هر روز در نقطه‌ای از جهان و سرزمین عزیز ما افغانستان، دست به جنایت و خونریزی می‌زنند.

این حادثه تلخ و خونین که توسط استکبار جهانی و هم پیمانان منطقه‌ای آنان طراحی و بوسیله مزدوران آن‌ها در مراسم تجلیل از سالروز میلاد پیامبر رحمت و عظیم الشأن اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) به انجام رسید، نشانه‌ عمق ناتوانی و کینه‌توزی دشمنان این مرز و بوم  علیه مردم و این خطه عالم‌پرور است.

سردمداران نابخرد استکبار و ایادی منطقه‌ای آنها باید بدانند؛ ملت بیدار و شهیدپرور افغانستان در طول تاریخ با همزیستی اسلامی و آگاهی از توطئه‌های گوناگون دشمنان خود، این واقعیت را به ثبت رسانده اند که هیچگاه تسلیم این گونه دسیسه‌ها و خباثت‌ها نشده و نخواهند شد و یقینا عناصر حقیر و بد طینت  نخواهند توانست خلل و خدشه‌ای بر وحدت و یکپارچگی آنان وارد کنند.

جامعه روحانیت امامیه هرات ضمن عرض تسلیت به عموم ملت افغانستان و خانواده‌های داغدار این حادثه خونین، برای شهیدان، علو درجات و برای مجروحان شفای عاجل از خداوند متعال مسئلت دارد و از مسولان امنیتی و استخباراتی کشور می‌خواهد ضمن شناسایی عوامل پیدا و پنهان این حادثه خونین و برخورد جدی با آن‌ها از تکرار اینگونه حوادث جلوگیری نمایند.

والسلام علی من اتبع الهدی
جامعه روحانیت امامیه هرات