وقتی که اشرف غنی احمدزی در لویه جرگه مشورتی صلح اعلام می دارد که به تعداد 175 نفر از قاتلان سربازان ، افسران و مردم افغانستان را از زندان رها می گردد گوسفندان امرخیل به صورت ناگهانی به لباس آدم می در آیند و از شور و شعف چنان کف می زنند که گویا از قهرمانان ایدیال شان تقدیر می کنند که کم کشته اند و باید بروند دیگر هم بکشند.
آری، در کابل گوسفندان امرخیل مصروف کف زدن و شادی کردن برای دشمنان مردم افغانستان است و در غزنی همین طالبان مصروف قتل عام و گردن زدن انسانهای بیگناه اند.
کف بزنید آن قدر کف بزنید که تا نوبت شما هم برسد و زیر سلطه تروریست های طالبان قرار گیرید و این سزای کف زدن شما خواهد بود.
بشکند دستان که برای اسارت ، کف می زند.
رجوع
بشکند دستان که برای آزادی قاتل سربازان و افسران مردم خود کف می زنند!
وقتی که اشرف غنی احمدزی در لویه جرگه مشورتی صلح اعلام می دارد که به تعداد 175 نفر از قاتلان سربازان ، افسران و مردم افغانستان را از زندان رها می گردد گوسفندان امرخیل به صورت ناگهانی به لباس آدم می در آیند
تاريخ النشر: 1398/02/13 18:24رمز الخبر: 71853المصدر: حسن علی عدالت
