رجوع
فرانسه خروج نیروهایش را از افغانستان آغاز کرد
تاريخ النشر: 1390/07/27 0:0رمز الخبر: 7210المصدر: آژانس خبری ایرکا

فرانسه بعد از دست دادن 75 سرباز در افغانستان، به تاریخ 27 میزان خروج نیروهایش را آغاز کرد.
گیرارد لانگویت وزیر دفاع این کشور به تاریخ 27 میزان به رادیو ملى کشورش در پاریس پایتخت فرانسه گفت که در مرحله اول 200 سرباز را از افغانستان خارج میسازند.
وى افزود: ((آنعده مناطق که در کنترول سربازان ما قرار دارند، بعد از خروج به نیروهاى افغان سپرده میشوند. ))
دفتر مطبوعاتى فرماندهى مشترک نیروهاى آیساف در کابل نیز این کار را تائید کرد اما افزود که معلومات بیشتر در این مورد، باید از کشور مربوطه حاصل شود.
فرانسه در حالى به خروج سربازانش از افغانستان آغاز کرده است که افغانستان طى ده سال گذشته در خرابترین وضعیت امنیتى قرار دارد.
قرار یک گزارش ملل متحد، طى سال جارى میزان رویداد هاى امنیتى و حملات مخالفین در افغانستان حدود 40 فیصد افزایش نموده است.
طى ده سال گذشته که امریکا عملیات علیه طالبان و القاعده را در افغانستان آغاز کرده است، بیش از 2500 سرباز خارجى کشته شده اند.
نیکولاس سرکوزى رئیس جمهور فرانسه اعلان نموده بود که در مرحله اول حدود 1000 سرباز را از افغانستان خارج میسازد.
فرانسه حدود چهار هزار سرباز در چوکات آیساف در افغانستان دارد که در ولایت کاپیسا و ولسوالى سروبى کابل مستقر اند و تاحال 75 سرباز شان کشته شده اند.