آنچه بالای مردم افغانستان می گذرد تنها کار طالبان نیست بلکه ارگ بیشتر مقصر در قتل عام مردم نسبت به طالبان هستند ، حکومت که نتواند از شهروندان خود دفاع نماید خود شریک جرم است.

طالبان سربازان ، افسران و مردم افغانستان را می کشند ، انتحاری و انفجاری می کنند مسوولیت آن را به عهده می گیرند ، ارگ در مدت بیش از 18 سال از راه های مختلف طالبان را تقویت نمودند ، برادر و اپوزیسیون خواندند ، شورای عالی صلح ، کمیسیون های صلح ، هیأت صلح ، لویه جرگه صلح ، وزارت صلح ایجاد کردند ، عذر و زاری نمودند قاتلین سربازان ، افسران و مردم افغانستان را از زندان ها رها نمودند اما طالبان هیچ وقت دست از کشتن ، انتحاری و انفجاری برنداشتند و انکار هم نکردند.

ارگ به جای اینکه با طالبان بجنگند با تقویت طالبان در پی تصفیه های قومی برآمدند تاجیکان را از قدرت کنار زدند ، هزاره ها را از ادارات دولتی جارو کردند و اوزبیک ها را تکه تکه و پارچه پارچه نمودند ، و حتی در میان پشتون ها درز درانی ها و غلزای ها را عمیق تر نمودند .

اگر طالبان با عمل انتحاری و انفجاری مردم را به قتل می رسانند ارگ با ترویج فرهنگ فحشا، سکس ، فقر ، مواد مخدر ، بیکاری ، فساد لجام گسیخته ، نفاق و شقاق قومی، رهایی تروریست ها از زندان ها مردم را محکوم به مرگ کرده اند.

متاسفانه مردم افغانستان هم به مرگ، فقر و فساد تن داده اند و قبول کرده اند که همین سرنوشت هریکی است دیر و یا زود نوبت مرگ می رسد ورنه اگر متحدانه در مقابل ارگ و طالبان عمل می کردند امروز سرنوشت دیگری داشتند.