در گزارش بازرس کل وزارت دادگستری آمریکا فاش شد، افسر سابق ام.آی.6 "رابطهای شخصی" با دختر ترامپ داشته است.
به نوشته روزنامه گاردین، بازبینی مایکل هوروویتز، بازرس کل وزارت دادگستری آمریکا درباره تحقیقات 2016 اف.بی.آی در مورد کمپین انتخاباتی ترامپ و ارتباطاتش با روسیه شامل جزئیات جدیدی از ارتباط "کریستوفر استیل"، افسر سابق ام.آی.6 با اف.بی.آی و روابطش با خانواده ترامپ به دورانی پیش از نوشتن سابقهای مناقشه برانگیز درباره ترامپ باز میگردد.
این گزارش به نام "ایوانکا ترامپ" اشارهای ندارد اما هویت وی توسط ای.بی.سی فاش شده است.
در این گزارش خلاف آنچه ترامپ در توئیترش درباره استیل مدعی شده و گفته بود وی به واقع مطلوب خانواده ترامپ است، مطالبی ذکر شده است.
استیل گفته که در برج ترامپ با ایوانکا ملاقات کرده و برای چندین سال با وی دوست بوده است. وی این رابطه را شخصی توصیف کرد.
شبکه خبری ای.بی.سی گزارش کرده بود که ایوانکا ترامپ حتی درباره همکاری کمپانی استیل به نام "تجارت اطلاعاتی اوربیس" برای تجارت خانوادگی ترامپ صحبت کرده بود.
رجوع
افشای «رابطه شخصی» افسر سابق ام.آی 6 با ایوانکا ترامپ
در گزارش بازرس کل وزارت دادگستری آمریکا فاش شد، افسر سابق ام.آی.6 "رابطه ای شخصی" با دختر ترامپ داشته است.
تاريخ النشر: 1398/09/19 18:14رمز الخبر: 75643المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
