سترجنرال عطا محمد نور، رییس شورای اجرایی جمعیت اسلامی و والی پیشین بلخ شام دیروز با محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری اسلامی افغانستان، در ارگ دیدار کرد.

در این دیدار در رابطه به انتخابات، پروسه صلح و همچنان وضعیت امنیتی و به خصوص بهبود وضعیت امنیتی در شمال کشور بحث ‌و تبادل نظر صورت گرفته است.
 
ارگ ریاست جمهوری اعلام کرد که این دیدار در ارگ انجام شده و هردو جانب در رابطه به انتخابات، پروسه صلح و همچنان وضعیت امنیتی، بحث ‌و تبادل نظر کرده اند.
 
عطا محمد نور تا چندی قبل از مخالفان سر سخت اشرف غنی بود و همواره حکومت آقای غنی را به ناکامی و بی ثباتی متهم می‌کرد و از هواداران سرسخت داکتر عبدالله عبدالله بود.
 
روابط عطا محمد نور با داکتر عبدالله عبدالله رئیس اجرایی حکومت از یک سال به این طرف خراب شده است و حال آقای نور با رئیس جمهورغنی در تماس است.