سخنگوی وزارت دفاع کشور اعلام کرد که نیروهای امنیتی برای تامین صلح می‌جنگند بنابراین تازمانی که طالبان آتش‌بس نکنند، جنگ نیز ادامه خواهد داشت.

همزمان با آغاز سال نو میلادی، طالبان به سه ولایت در شمال کشور حمله کردند که دستکم 27 نیروی امنیتی کشته شدند.

«روح الله احمدزی» سخنگوی وزارت دفاع در واکنش به افزایش حملات طالبان اظهارداشت که مخالفان مسلح هنوز گام واقعی بسوی صلح برنداشته‌اند.

وی افزود: وظیفه نیروهای امنیتی کشور دفاع از مردم و هدف قرار دادن گروههای تروریستی است بنابراین تا زمانی که آتش‌بس برقرار نشود، جنگ نیز ادامه خواهد داشت.

وزارت دفاع روز گذشته نیز در حالی از کشته شدن ده‌ها عضو طالبان خبر داد بود که رسانه‌ها به نقل از مقامات امنیتی در ولایت‌های تخار، بلخ و قندوز تایید کردند که 27 نیروی امنیتی کشته شده‌اند.

«جان بس» سفیر آمریکا که به تازگی دوره کاری‌اش در افغانستان به پایان  رسیده است نیز به طلوع نیوز گفت که آمریکا بدنبال آتش‌بس تنها با طالبان نیست بلکه نیروهای افغانستان نیز باید در آن سهیم شوند.

طالبان از گفت‌وگو و برقراری آتش‌بس با دولت همواره خودداری کرده است و آمریکا را طرف اصلی مذاکرات با این گروه می‌داند.