رجوع
نورالله دلاورى از ولسى جرگه راى اعتماد گرفت
تاريخ النشر: 1390/09/05 0:0رمز الخبر: 7652المصدر: آژانس خبری ایرکا

نورالله دلاورى نامزد ریاست د افغانستان بانک راى اعتماد را از ولسى جرگه به دست آورد.نورالله دلاورى از جمله 229 عضو ولسى جرگه، 173 راى موافق را به دست آورد.
در این رایدهى 34 راى رد، 12 راى سفید و 10 باطل استفاده شده بود.
نورالله دلاورى قبل از اینکه راى اعتماد را از ولسى جرگه به دست آرد، در سخنرانى خود گفت که تلاش خواهد کرد تا همه مشکلات موجود در سیستم بانکى افغانستان را رفع سازد.
وى افزود، زمانى مشکلات موجود در سیستم بانکى افغانستان رفع خواهد شد که در قانون بانک ها تعدیلات صورت گیرد..
به گفتۀ وى، کسانى باید جواز ایجاد بانک را به دست آرند که کارکرد هاى سابقه شان؛ براى مردم معلوم باشد.
وى گفت که حل مشکل کابل بانک هم از جمله اولویت هاى وى خواهد بود.
کابل بانک سال گذشته به دلیل قرضه هاى غیرقانونى و برخى مشکلات دیگر با بحران مواجه گردید، بعداً یک بخش آن به وزارت مالیه تعلق گرفت که تحت نام کابل بانک جدید فعالیت میکند اما یک بخش دیگر آن تاکنون تحت بررسى قرار دارد.
دلاورى افزود که باید مراقبت جدى در میدان هاى هوایى صورت گیرد تا هیچ کسى نتواند که پول را به گونه غیرقانونى به خارج از کشور انتقال دهد.
دلاورى گفت که تابعیت امریکا را نیز دارد.