سخنگوی طالبان گزارشها در مورد سقوط یک هلیکوپتر ارتش افغانستان در منطقه «پکتیکا» را تأیید کرده و گفته است که تمام سرنشینان این بالگرد هم کشته شدهاند.
پس از ساقط شدن هواپیمای نیروهای آمریکایی در ولایت غزنی، یک بالگرد ارتش در جنوب شرق کشور نیز در حمله طالبان هدف قرار گرفت.
طالبان امروز دوشنبه در دو بیانیه جداگانه از حمله به هواپیمایی نیروهای آمریکایی در غزنی و بالگرد ارتش افغانستان در ولایت «پکتیکا» در جنوب شرق کشور خبر دادند.
ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان در بیانیه تازهای اعلام کرد که ساعتی قبل اعضای طالبان یک بالگرد ارتش افغانستان را در نزدیکی ولسوالی «شرنه» در ولایت پکتیکا هدف قرار داده است.
وی اظهار داشت که تمام سرنشینان این بالگرد کشته شدهاند.
رجوع
سقوط یک هلیکوپتر ارتش افغانستان در «پکتیکا» توسط طالبان
سخنگوی طالبان گزارش ها در مورد سقوط یک هلیکوپتر ارتش افغانستان در منطقه «پکتیکا» را تأیید کرده و گفته است که تمام سرنشینان این بالگرد هم کشته شده اند.
تاريخ النشر: 1398/11/07 19:32رمز الخبر: 76571المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
