دفتر شورای امنیت ملی اعلام کرده که در هفت روز نخست ماه مبارک رمضان، 17 غیرنظامی از سوی طالبان کشته شدهآاند.
دفتر شورای امنیت امروز یک شنبه (14ثور) در توییتی گفته است که در هفته نخست ماه مبارک رمضان، 17 غیرنظامی از سوی طالبان در 17 ولایت کشته و 49 تن دیگر زخمی شده اند.
این آمار در حالی مطرح شده که پس از امضای توافقنامه صلح میان امریکا و طالبان، این گروه حملات خود را از شهرها به روستاها افزایش داده است.
روز گذشته وزارت داخله اعلام کرد که “از آغاز ماه حوت سال 1398 تا کنون 387 تن از افراد ملکی در مناطق مختلف کشور در نتیجه حملات تروریستی طالبان کشته، 590 تن زخم برداشته و نزدیک به 200 تن دیگر اختطاف شده اند”.
پیش از نیز سازمان ملل در گزارش خود از افزایش تلفات غیرنظامیان در افغانستان ابراز نگرانی کرده بود.
رجوع
شورای امنیت: در هفت روز نخست ماه رمضان 17 غیرنظامی از سوی طالبان کشته شدند
دفتر شورای امنیت ملی اعلام کرده که در هفت روز نخست ماه مبارک رمضان، 17 غیرنظامی از سوی طالبان کشته شده آاند.
تاريخ النشر: 1399/02/14 11:4رمز الخبر: 78543المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
