مسئولان در وزارت امور خارجه می گویند که روند رهایی 400 زندانی خطرناک طالبان تا هفته آینده تکمیل خواهد شد. بعد از پایان این روند، گفتگوهای بین افغان ها نیز آغاز می شود.

محمدحنیف اتمر، سرپرست وزارت خارجه روز گذشته (پنجشنبه) در یک گفتگوی تصویری در انستیتوت صلح امریکا‌ گفت که روند رهایی 400 زندانی خطرناک طالبان تا هفتۀ آینده تکمیل و به ‌زودی گفت‌وگوهای بین‌الافغانی آغاز می‌شود.
 
او گفته است که با تکمیل‌شدن روند آزادسازی 400 زندانی باقی‌ماندۀ طالبان، شمار زندانیان رهاشدۀ این گروه به 5 هزار و 600 تن خواهد رسید.
 
حکومت پس از فیصلۀ لویه جرگۀ مشورتی صلح در پیوند به رهایی 400 زندانی طالبان، 80 تن آنان را آزاد کرده و 320 زندانی دیگرشان باقی مانده‌اند.
 
روز گذشته داکتر عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحۀ ملی نیز گفت که با اطمینان نسبی گفت‌و‌گوهای بین‌الافغانی هفتۀ آینده آغاز خواهد شد.
 
این در حالیست که طالبان گفتند که تاکنون برنامه ای برای آغاز مذاکرات بین الافغانی در هفته آینده با حکومت افغانستان روی دست گرفته نشده است.