رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات تاکید دارد که جایگاه موسیقی در اسلام تعریف شده است.
نعیمالحق حقانی رئیس اطلاعاتوفرهنگ ولایت هرات، در یک مصاحبه با رسانه خصوصی "عصر" می گوید که فقه حنفی به گونه کامل مشخص کرده است، همچنان ما وظیفه داریم که در چهارچوب آن دیدگاه خود را داشته باشیم.
او گفت: "در دین ما موسیقی هر نوع و انواع اش را حرام می داند، موسیقی هیچ جایگاه در دین مبین اسلام ندارد".
او تاکید دارد: "سخن از پیامبر اسلام است که زمان اش کسی "نی" میزد، او این را بند کرد. این سخن معتبر است. بخاطر که "نی" آواز شیطان را میرساند".
او می افزاید: "اهل اسلام با موسیقی بیگانه است، در زمان قدم این بیشتر کار ایران یا فارس و رومیها بود، که آنان با این چیزها خود را خوش بدبخت و خوشحال نگاه می کردند".
قابل ذکر است که رسانه های داخلی گزارش داده بود که وزارت «امر به معروف و نهی از منکر» طالبان پخش موسیقی زنده را همچنان در مراسم عروسی ممنوع اعلام کرده اند.
رجوع
حقانی: موسیقی در اسلام حرام است
رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات تاکید دارد که جایگاه موسیقی در اسلام تعریف شده است.
تاريخ النشر: 1400/07/16 9:5رمز الخبر: 87574المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
