امرالله صالح در پیامی از مردم خواسته که به سفارت افغانستان در اسلامآباد مراجعه نکنند، زیرا به گفتهی او نه تنها نظامیان، حتی مراجعین دیگر نیز، به اشاره طالبان از سوی استخبارات پاکستان، بازداشت شدهاند.
امرالله صالح معاون اول حکومت پیشین افغانستان از افغان های مقیم پاکستان خواسته است که از رفتن به قنسولگری در این کشور ابا بورزند.
او در صفحه فیسبوکش نگاشته است که اگر به هر دلیلی به پاکستان رفته اید از مراجعه به سفارت افغانستان که اکنون توسط طالب اداره میشود ابا ورزید و یا اگر مجبور استید به دلایل حقوقی به قونسلی مراجعه کنید با خود تیلفون هوشمند نداشته باشید.
به گفته وی تا حال ده ها نفر از مراجعین به اساس اشاره و سفارش منسوبین طالب توسط استخبارات پاکستان دستگیر شده و به جای نا معلوم انتقال گردیده اند.
صالح می گوید که دستگیر شده ها تنها نظامیان نیستند بلکه در بخش های مختلف جامعه فعالیت داشته اند.
به گفته وی سفارت افغانستان در اسلام آباد و قونسلگری های کشور اکنون به شعبه های آس اس آی مبدل شده اند
رجوع
صالح: سفارت افغانستان در پاکستان به شعبه «آی اس آی» تبدیل شده است
امرالله صالح در پیامی از مردم خواسته که به سفارت افغانستان در اسلام آباد مراجعه نکنند، زیرا به گفته ی او نه تنها نظامیان، حتی مراجعین دیگر نیز، به اشاره طالبان از سوی استخبارات پاکستان، بازداشت شده اند.
تاريخ النشر: 1400/08/19 21:34رمز الخبر: 88340المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
