معین سیاسی وزارت امور خارجه حکومت طالبان می گوید که امروز در افغانستان، جنگ نیست و زمینه برای بازگشت مهاجران به کشور فراهم شده است.
شیرمحمد عباس استانکزی، معین سیاسی وزارت امور خارجه حکومت طالبان در نشستی خبری گفت که امروز در افغانستان جنگ نیست و زمینهی آن فراهم شده تا مهاجران دوباره به کشور برگردند.
او افزود که طالبان متعهد به فراهمکردن کار برای مردم است.
استانکزی همچنین از امریکا خواست تا داراییهای منجمد شدهی افغانستان آزاد کند. وی گفت که ما از سازمان ملل میخواهیم که بر امریکا فشار بیاورد که پول افغانستان را آزاد سازد.
معین سیاسی وزارت خارجه طالبان همچنین خاطرنشان کرد که مهاجران افغانستانی در مرزها با مشکلات فراوانی روبرو هستند.
وی بیان کرد که حکومت اسلامی طالبان از ایران و پاکستان میخواهد که با مهاجران افغانستانی برخورد انسانی، اسلامی و مطابق به قانون بین المللی داشته باشند.
رجوع
استانکزی: زمینه برای بازگشت مهاجران به کشور فراهم شده است
معین سیاسی وزارت امور خارجه حکومت طالبان می گوید که امروز در افغانستان، جنگ نیست و زمینه برای بازگشت مهاجران به کشور فراهم شده است.
تاريخ النشر: 1400/09/27 19:59رمز الخبر: 89108المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
