تشییع نمادین شهدای الحشد الشعبی به مناسبت دومین سالگرد حمله آمریکا به مقر نیروهای الحشد در غرب عراق با حضور گسترده مردم برگزار شد.
بغداد و میدان التحریر این شهر صبح امروز (چهارشنبه) شاهد حضور گسترده مردم عراق برای برگزاری دومین سالگرد شهادت نیروهای الحشد الشعبی به دست آمریکا بود.
حملهای که در منطقه القائم در استان الانبار و مجاورت مرز سوریه در تاریخ 29 دسامبر 2019 به مقر نیروهای الحشد الشعبی شد و نزدیک به 100 شهید و مجروح به جا گذاشت.
در این مراسم تصاویر رهبران مقاومت به خصوص شهید سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و شهدای جنایت القائم بر فراز خودروها به حرکت در آمد و مردم بغداد با تجمع در میدان التحریر علیه آمریکا و جنایات این کشور شعار دادند و همزمان اعلام کردند که همچنان آماده جانفشانی در راستای مقاومت و پیروی از دستورات مرجعیت هستند.
جنگندههای آمریکایی در شامگاه هشتم جدی 1398 در اقدامی ضدانسانی مواضع گردانهای حزب الله عراق وابسته به الحشد الشعبی در شهر مرزی القائم در نزدیکی مرز سوریه را با 30 بمب و راکت هدف قرار دادند؛ اقدامی که موجب شهادت 30 نیروی الحشد الشعبی عراقی و مجروحیت بیش از 60 نفر دیگر شد.
در این مراسم همچنین فرماندهان الحشد الشعبی از جمله «ابو فدک المحمداوی» رئیس کمیته الحشد الشعبی و ابوالا الولایی، دبیرکل مقاومت اسلامی گردانهای سیدالشهدا(ع) حضور یافتند.
رجوع
تشییع نمادین شهدای الحشد الشعبی با حضور گسترده مردم در بغداد
تشییع نمادین شهدای الحشد الشعبی به مناسبت دومین سالگرد حمله آمریکا به مقر نیروهای الحشد در غرب عراق با حضور گسترده مردم برگزار شد.
تاريخ النشر: 1400/10/08 14:5رمز الخبر: 89361المصدر: خبرگزاری افغان ایرکا
